Overvejer du også at det er til at lej en kok, så du og familien med endeligt kan få gæster på besøg, så læs med om denne beskrivelse om en oplevelse med chefmade
Lej en kok til en dejlig middag med kok hjemme i privaten for en familie med mor og børn kunne se sådan ud:
Kokken ankommer tidligt på eftermiddagen for at forberede middagen. Han bringer friske råvarer og alt, hvad der er nødvendigt for at lave en lækker middag. Børnene er spændte på at se, hvad kokken vil tilberede.
Kokken starter med at lave nogle små appetitvækkere, såsom en bruschetta med tomat og basilikum og nogle grillede grøntsager med hummus. Børnene elsker de små retter og spiser dem med stor appetit.
Lej en kok – start din Private Dining rejse her
Derefter går kokken i gang med hovedretten, som er stegt kyllingebryst med grøntsager og kartofler. Han tilbereder kyllingen perfekt, så den er saftig og mørt. Grøntsagerne er skåret i små stykker og er sauteret i olivenolie, og kartoflerne er ovnbagt og krydret med rosmarin og hvidløg.
Mens kokken forbereder hovedretten, dækker han bordet og sætter nogle smukke blomster i midten. Det ser virkelig hyggeligt ud, og børnene hjælper med at lægge bestik og tallerkener på plads.
Da hovedretten er klar, samles alle om bordet og nyder den lækre mad. Kokken skænker vin til mor og far og sodavand til børnene. Alle snakker og griner, og stemningen er dejlig afslappet og hyggelig.
Efter hovedretten serverer kokken en lækker dessert, som er hjemmelavet chokolademousse med friske bær. Børnene er vilde med chokolademoussen, og mor og far nyder også den søde afslutning på måltidet.
Efter desserten hjælper kokken med at rydde op og gøre køkkenet rent. Familien siger farvel til kokken og takker ham for en fantastisk middag. De glæder sig allerede til at booke ham til en anden gang!
Anden gang familien booker kokken til at lave mad derhjemme, er deres forventninger høje. De havde sådan en fantastisk oplevelse første gang, og de vil gerne gentage succesen.
Kokken ankommer igen tidligt på eftermiddagen og starter med at diskutere menuen med familien. De vil gerne have noget andet end sidst, så kokken foreslår en tre-retters menu med fisk som hovedret.
Kokken går i gang med at forberede en række små forretter, herunder nogle grillede asparges med parmaskinke og en frisk salat med balsamico-dressing. Børnene elsker den grillede asparges, og de spiser dem med stor glæde.
Derefter tilbereder kokken hovedretten, som er en ovnbagt laks med krydret kartoffelmos og dampede grøntsager. Laksen er saftig og smagfuld, og kartoffelmos og grøntsager supplerer den perfekt. Familien er imponeret over kokkens evne til at tilberede fisk på den måde.
Til dessert laver kokken en lækker crème brûlée med vanilje og et strejf af citron. Børnene synes, det er spændende at se, hvordan kokken brænder sukkeret på toppen med en brûlée-brænder.
Efter maden hjælper kokken med at rydde op, og familien takker ham for en fantastisk middag igen. De har virkelig nydt det, og de kan ikke vente med at booke ham til en tredje gang. Kokken tager afsked og siger, at han glæder sig til at se dem igen.