Nedenstående artikel indeholder sponsorerede links

Livet som nybagte forældre er en fantastisk tid. Men det kan også være en hård tid til trods for, at spædbørn og babyer har brug for meget søvn og sover meget. Faktisk op til 17 timer i døgnet, og det vil sige, at de også sover lure i løbet af dagen. Men det er ikke altid lige så let at få din baby til at sove, og dette volder ofte store problemer hos nybagte forældre, som både skal bruge krudt på det om dagen, men også kan få ødelagt sin egen nattesøvn. Der er heldigvis små ting, som du kan bruge til at gøre hverdagen og putteritualet lidt nemmere.

Anskaf en slyngevugge

En slyngevugge kan hjælpe med at berolige dit barn og sammentidig aflaste den nybagte forælder. Hvis du ønsker at optimere dit barns søvn, så køb slyngevugge her og vælg mellem tre forskellige farver af vugger, som er lavet i 100% bomuld. Ved hjælp af en slyngevugge motor fra Zleepii vugger den dit barn i rolige og bløde bevægelser, som tager dem tilbage til følelsen af at være i mors mave. Dette giver dem en tryghed, som gør det nemmere for dem at falde i søvn om dagen.

Ting du kan få tiden til at gå med mens dit barn sover trygt i slyngevuggen:

Med udstyr, som får dit barn til at falde nemmere i søvn, er der ingen tvivl om, at du slipper for dine egne forgæves forsøg på at rokke dit barn til det sover, og derfor kan udnytte tiden til at få gjort noget andet. Her er nogle ideer:

  • Ring til en ven eller familiemedlem. Du er lige blevet forælder, og har måske levet i din egen lille babybobbel. Hvis du alligevel har ekstra tid for dig selv, hvorfor så ikke udnytte muligheden for at få en god, gammel snak med et menneske du holder af, og som du måske ikke har set så meget siden den lille ny kom?
  • Gør rent. Når baby er vågen, er der sommetider travlt, og du har armene fulde. Derfor kan der hurtigt blive rodet. Udnyt tiden hvor baby sover til at få indhentet noget af den rengøring, så der er pænt og rent igen til de vågne timer.
  • Brug tiden på dig selv. Som nybagt forælder bruger man næsten alt sin tid på barnet, og man får ikke rigtig plejet sig selv. Mens du ved, at din baby sover trygt i slyngevuggen, så kan du passende gøre noget af alt det, som du har manglet. Det kan enten være at høre podcast, læse en god bog, give dig selv en ansigtsmaske eller måske også bare tage en powernap. Livet som nybagt forælder er hårdt, og du fortjener at gøre noget for dig selv.

Et husmodertrick:

At bade din baby i kamillete, skulle gøre det nemmere for dem at falde til ro. Hvis du har et karbad eller lignendet, du bruger til at bade din baby i, så fyld det op med vand og sæbe som du normalvis ville gøre, og hæld derefter en kop kamillete i vandet. Dette hjælper på afslapning men også kolik/luft i maven og irriteret/kløende hud.