Nedenstående artikel indeholder sponsorerede links

Tilbage i 2018 og 2019 oplevede jeg én af de værste ting, en mor kan opleve. Et spædbarn som græd nærmest uafbrudt og et langt og kedeligt sygdomsforløb. Vi kunne i på hjemmefronten ikke forstå, hvorfor vores baby skreg i perioder. Det er både dag og nat. I den periode har hverken min mand eller jeg sovet mere end 3 timer ad gangen. Det er hårdt og slidende, selvom man elsker sit barn og vil beskytte det. Der kommer periodisk blandede følelser indover, som samtidig kan give utilpashed og dårlig samvittighed. Vi har været til læge flere gange, uden et konkret svar på hvorfor barnet græder. Dvs den prøver at fortælle noget på babysprog. Tålmodighed er selvfølgelig heller ikke noget, de har fået udviklet i den lille alder.

Da barnet var cirka 1 år, og vi var på ferie i Tyrkiet, besluttede vi at tage den lille med til en såkaldt ”specialiseret børnelæge” med en bekendts henvisning. Det viser sig, at barnet har et reflukssygdom som giver utilpashed og syrende fornemmelse ved maven. På grund af at kroppen arbejdede hårdt imod sygdommen, var immunforsvaret også svækket med tiden. Hun var nemlig begyndt at blive let syg (snotten og snuen). Alt dette bekymrede mig som mor, naturligvis. Vi er så glade for, at vi tog til denne børnelæge og fik konstateret hvad sygdommen var.

Vi blev anbefalet at give barnet propolis kosttilskud i de korrekte mængder. Vi blev vejledt i hvornår og hvordan osv. Hvis barnet er under 1 år, er det normalt forbudt at bruge propolis og honning produkter. Når barnet nu kun var 1 år gammelt, skulle vi stadig være påpasselige. Resultatet var enestående. Efter cirka 10 dages brug, var hendes symptomer ved at aftage. Sikken lettelse det var og inspirerende at almindelig medicin intet kunne stille op i forhold til et godt propolis produkt. Vi er derfor i den overbevisning, at propolis og biprodukter generelt er stærkt undervurderet herhjemme i Danmark.

Du kan købe de bedste propolis og råhonning produkter hos Beeorganic, hvor vi også køber fra. Man kan få råhonning med gele royal, kakao variant, propolis i mange forskellige former, pollen og meget mere. Produkterne er af mærket Bee&You og vi har endnu ikke fundet produkter af ligeså høj kvalitet. De kan varmt anbefales.

Sundhed og velvære er noget vi går mere og mere op i. I den daglige kost vi indtager, mangler vi altid at indtage de korrekte vitaminer og mineraler. Det kan være svært at have overskud til at være garderet, men det er meget vigtigt i forhold til at opretholde et sundt og stærkt immunforsvar. Der har vi fx også prøvet bibrød til os selv. Den indeholder utrolig mange forskellige vitaminer, jern osv. Den bedste del af det, er at det er 100% naturligt bibrød. Smagen skal man lige vende sig til, men hvad gør man ikke for sin egen og børns sundhed? 😊

Anette Solberg, København