Nedenstående artikel indeholder sponsorerede links

Den seneste efterårskollektion fra Pieces har været med et væld af fede farver og en masse glans. Det er fantastisk at de tør give den så meget gas og de tapper virkelig godt ind i den kommende trend. Det bliver med vilde farver og masser af spræl.

 

Pieces har historisk set været et lidt mere afdæmpet brand, til rigtig gode penge. Deres Little Pieces til børn, har stadig en stor del af de samme look, men mon ikke man kommer til at se den samme tendens her. Det er nemlig super fedt at man kan få de samme styles, mønstre og farver til både mor og datter.

 

Little Pieces har nogle rigtigt fede elementer, hvor der bliver givet lidt gas, men en stor del af kollektionerne er stadig det mere rolige, som nok rammer en bredere målgruppe. Men man er begyndt at se nogle lidt mere vovede designs. Om man kommer til at ramme samme farve palette er nok tvivlsomt

 

Orange, grønne og den helt rigtige blå

 

Det vi så her i efteråret var at der pludselig kom meget farvestrålende toppe. Man kan næsten kalde det for knald-orange, som man ikke kunne lade være med at stoppe op og kigge på, når man bevægede sig rundt på nettet. Det skinnede næsten igennem skærmen. Lad os håbe at det ikke var en enlig svale for at blot at gøre opmærksom på sig selv. Men at det faktisk var starten på en stil, som kommer til at præge kollektionerne fremover.

 

Det Pieces er rigtigt gode til, er at skabe designs som kan holde længe. Det er ting man kan have i skabet og lidt glemme, men når man tager det frem, er det stadig tidssvarende. Det gør at garderoben er billigere og man kan have et større udvalg. På sin vis er det jo også langt mere bæredygtigt at have noget, man kan bruge i lang tid, og som ikke går af mode, og dermed får lov til at hænge efter kun at have været brugt 10 gange.

 

Efter deres eget udtryk laver de moderne, simple og lette at bære kollektioner, hvilket helt sikkert giver god mening og ikke blot er ord. Det er nemlig super behageligt og smart, uden at være ekstravagant. Men netop den kollektion vi henviste til, skiller sig en del ud fra det koncept. Men uanset hvad skal de have en stjerne for at prøve det af.