Nedenstående artikel indeholder sponsorerede links

Simpel og ekstra god gul paraply designet specielt til børn. Paraplyen har et høj kvalitets vindsikkerhed, som skabes af et fleksibelt rammesystem, en ramme med stærke fiberglas ribber og et forkromet stål skaft. Paraplyen fås i gul for den optimale synlighed i trafikken, hvor den stærke farve giver et skarpt genskær ved lys fra en bil. Udover gul fås paraplyen i fire andre farver, rød, blå, magenta og en regnbue farvet. Skærmen er produceret i 100% polyester pongee, som er det optimale materiale til paraplyer. Paraplyens fulde diameter er 77 cm og dens lukkede længde er 62 cm, altså en lille paraply, som passer perfekt til dit barn.

 

Denne gul børne paraply er det perfekte valg, hvis du leder efter en paraply til dit barn og ønsker at træffe det mest sikre og uheldsforebyggende valg.

 

Send dit barn ud i alt slags vejr

 

Denne paraply er lavet med et ekstra standhaftig og sikker åbningsmekanisme til børn, men dette er ikke det eneste, som er blevet gjort for at sikre en sikker omgang med børn. Derudover har Paraplyen fremstiller også tænkt på “dubber” til alle spidser på paraplyen. Dette eliminere chancen for at skulle kunne stikke eller blive stukket af paraplyen. Paraplyens kanter fungerer ydermere som reflekser og giver et klart genskær. Der medfølger også et navneskilt, så ingen bliver i tvivl om ejermanden.

 

Det er lykkedes Paraplyen skaber at skabe en vindsikker teknologi, som gør paraplyen i stand til at overleve alt slags vejr og vind. Ribberne i skærmen er lavet af fibertech, som er et personlige kvalitetsstempel på fiberglas i god kvaltiet. Det smarte ved denne teknologi er et utroligt fleksibelt materiale og egner sig derfor perfekt til vind området. Ved ekstrem vind vil skærmen folde sig omvendt ud og forebygge at ribberne hverken knækker eller bøjes.

 

Køb fx 2 stk børne paraply og få gratis fragt med GLS

Børne paraply er en paraply af høj kvalitet. Selve skærmen er fremstillet af polyester, så den er klar til at modstå regn og næsten alt slags vejr. Med sin diameter på 77 centimeter når den er foldet ud, har den en perfekt størrelse. Stor børne paraply er desuden også til lige at folde sammen, så den kun fylder 62 centimeter i længden. Hvis du køber denne, får du altså en paraply, der er praktisk til et barn, samtidig med at designet er i topklasse. Alle de kvaliteter får du for blot 89 kr., så hvorfor ikke slå til?

 

Vi har altid 21.000 paraplyer klar til at blive sendt afsted. Der er desuden gratis GLS-fragt til pakkeshop og dag til dag levering.